Drie voordelen van het gebruik van Shopify als jouw e-commerce platform

Shopify is een van de meest bekende en gebruiksvriendelijke eCommerce SaaS platformen die meer dan 1.400 eCommerce gerelateerde apps aanbiedt via hun app store. Shopify ecosystemen bieden nuttige marketing- en verkooptools om de verkoop en de klantervaring van jouw bedrijf te verbeteren. Het is het meest populair onder startende bedrijven, hobbyisten en merken. Er zijn vele redenen waarom je Shopify zou moeten gebruiken als jouw eCommerce platform. Hieronder staan de top drie redenen die wij hebben gekozen die je kunt overwegen bij jouw keuze voor een eCommerce platform:

Prestaties en snelheid

Het is van cruciaal belang dat onlinewinkels snel reageren op websites, omdat het winkelend publiek niet altijd veel geduld heeft. Shopify’s hosting diensten gebruiken CDN om de beste in zijn klasse te leveren. Dit komt omdat hun hosting systeem snel en efficiënt is, ongeacht waar jouw klanten zich over de hele wereld bevinden. Shopify stelt de hosting van jouw site eenvoudig in en houdt deze in de gaten en zorgt ervoor dat er een back-up wordt gemaakt van alle gegevens van jouw winkel en dat er software-updates worden geïnstalleerd. Daarnaast zijn er AdWords management diensten te koppelen aan het produceren van een AdWords robot Shopify, die je helpen bij het optimaliseren van campagnes.

Reclame en marketing

Ook op het gebied van marketingoplossingen zijn er aantrekkelijke mogelijkheden. Jouw online bedrijf kan worden gecommercialiseerd met behulp van Shopify AdWords via Facebook, Instagram, Google Ads Shopify, Google Shopping en elke andere beschikbare methode. Er is een app om je te helpen met effectieve reclame om je op te laten vallen en op de eerste pagina kun je gebruik maken van een geautomatiseerde online tool zoals Okiano Marketing geselecteerd door de Shopify App Store voor bijvoorbeeld Black Friday acties. Okiano’s eCommerce geautomatiseerd reclameplatform gebruikt AI en Machine Learning om jouw hele zoek- en social media advertentieproces te automatiseren en zo een positief rendement op jouw investering te behalen.

Shopify biedt ook winkeltemplates, point of sale integratie, een proefperiode, dropshipping partners, Blogs en andere derde partij tools en diensten zoals Google Ads Shopify om online winkels te helpen een uitstekende ervaring te leveren aan het winkelend publiek. Het is een eenvoudig en veilig platform voor jouw eCommerce bedrijf. Het heeft vele nuttige voordelen en tools die je zullen helpen met alle noodzakelijke methoden bij het opstarten van jouw nieuwe online bedrijf.

Verscheidenheid aan beschikbare applicaties

Shopify biedt een verscheidenheid aan gratis en premium applicaties die je kunt gebruiken om jouw winkel te verbeteren en te promoten. Deze apps en Shopify AdWords hebben de mogelijkheid om het maatwerk te verbeteren en de prestaties van jouw online winkel te verbeteren, een winkelsjabloon in te stellen of je te helpen om op te vallen door het maken van reclame. Voorbeelden van deze toepassingen zijn marketing, boekhouding, voorraad, verkoop, verzending, rapportage, en je kunt ook AdWords robot Shopify opzetten die kan helpen bij het effectief beheren van jouw eCommerce winkel en campagnes.

Lees ook: De loterij: is het ooit de moeite waard om te spelen?