De beste kledingmerken voor kinderen en baby’s

Als je kinderen hebt is het erg leuk om hun aan te kleden en op te tutten, je kan uit veel kinderkleding merken kiezen. Daarom is het moeilijk om te kiezen wat je voor je kind gaat halen. In deze artikel vertellen wij onze favorieten merken voor kinder- en babykleding.

Kiezeltje

Kiezeltje heeft een exclusieve lijn van stijlvolle kleding, variërend van outfits die perfect zijn voor je favoriete kleine superheld, tot een pyjama met bloemen als thema. Hun pima katoen maakt al hun kleding ademend, ontspannen en ongelooflijk comfortabel. Wij zijn dol op hun speelse patronen en prints, perfect voor de modieuze baby. Je zult de hele nacht met je kleintjes willen knuffelen in hun superknuffelige slaapkleding!

Oeuf

Stelt u zich eens voor dat u uw kleintje als Bambi, een schaap of een stinkdier in een knuffelstoel kunt opsluiten. Schattig, toch? Daarom houden we van Oeuf, een kledingmerk voor zowel baby’s als kinderen. Gemaakt voor alle geslachten, gebruiken ze eco-vriendelijke en hypoallergene materialen, zoals 100% duurzame alpaca voor de gezelligste pasvorm die er bestaat. Plus, ze zijn Fair Trade uit Bolivia en Peru en gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen. Als je niet in de markt bent voor een omkeerbare hoodie die gemaakt is om op een konijn te lijken (maar wie zou dat niet zijn?), dan kun je ook hun zoete en eenvoudige basics in voorraad hebben.

Veerameera

Veerameera kent de gevaren van giftige stoffen uit het milieu, sweatshops, kinderarbeid en schuldslavernij in de kledingindustrie. Hun missie is om ultra-comfortabele en stijlvolle katoenen kleding en accessoires te maken die mensen geen pijn doen – alle producten worden ethisch gemaakt door werknemers die een leefbaar loon ontvangen en worden gehouden aan de hoogste milieu- en sociale normen. Er zijn producten voor moeders, vaders en baby’s, perfect voor de wereldbewuste ouder!

L’ovedbaby

L’ovedbaby wil ouders en kinderen voorzien van de best mogelijke biologische kleding – en ze willen ook de ouders beschermen die hun katoen verbouwen. Daarom zijn ze GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen harde chemicaliën gebruiken, en ze beschermen de arbeiders met een eerlijk leefbaar loon, vrij gekozen werk en een niet-discriminerende werkplek. Hun lieve kleding is beschikbaar voor preemies al manier tot 6 jaar oud, zodat kunt u uw babe dragend deze organische vezels voor jaren houden.