3 Veiligheidsmaatregelen voor jouw huis in 2019

Het inrichten van uw nieuwe huis is zeker leuker dan het instellen van veiligheidsmaatregelen. Maar inbrekers slaan om de dag seconden toe, dus de beveiliging van uw huis moet een topprioriteit zijn. Om u te helpen terug te keren naar de leuke dingen, hier zijn tien eenvoudige dingen die u meteen moet doen om uw nieuwe huis te beveiligen.

Aankoop van huisbeveiliging systeem

Er zijn talloze voordelen van een huisbeveiliging systeem en een aantal bijzonder waardevolle onderdelen daarvan zijn bewegingsmelders, sensoren bij buitendeuren, ramen en de deur aan de garage, een buitenalarm om andere buren te waarschuwen voor inbraak, en een camera installatie. Selecteer de functies die het beste passen bij uw behoeften en zorg ervoor dat u bij een bekend, gerenommeerd bedrijf terecht kunt. Zodra het is geïnstalleerd, maak het een regelmatige gewoonte om jouw camera installatie etc. te gebruiken. Hoewel het misschien lastig lijkt om het systeem te moeten bewapenen elke keer dat u het huis verlaat, zijn veel inbrekers zich ervan bewust dat de verantwoordelijkheid vaak wordt verwaarloosd. Dus wees niet lui.

Verander de sloten bij het verhuizen naar een nieuwe huis

Als je een huurder bent, vraag de verhuurder dan om ze te vervangen als dat nog niet gebeurd is. Zelfs als een oude huurder alle oorspronkelijk uitgegeven sleutels heeft teruggegeven, is het niet mogelijk om zeker te weten of er ooit andere kopieën zijn gemaakt en verspreid. Het is beter om veilig te zijn dan spijtig, vooral als het gaat om een vreemdeling die in staat is om uw afgesloten huis binnen te lopen.

Lees zometeen: Een website hebben is belangrijk in 2019

Beveilig waardevolle spullen in een kluis of kluisje

Als de kluis klein is en niet gemonteerd, overweeg dan om uw kluisje op de vloer te laten vastschroeven, omdat veel inbrekers het eenvoudigweg zullen meenemen en uw pascode of combinatie alleen aan een vertrouwde geliefde zullen geven in geval van nood. Laat hem niet ergens in uw huis staan waar hij gemakkelijk toegankelijk is voor een inbreker.