3 Voordelen van het werken met aan sales recruitment bureau

Of je nu CEO, VP of Sales of VP HR bent, de uitdagingen van het inhuren van sterke sales professionals is een uitdaging waar de meeste bedrijven mee te maken zullen krijgen. Getalenteerde verkopers zijn essentieel voor een bedrijf om zijn groei-initiatieven te realiseren… ze zijn ook moeilijk te bereiken. Je hebt op de job boards gepost, het geld uitgegeven aan reclame, ontelbare cv’s ingezameld, maar je kan nog steeds niet de juiste verkoper vinden…

Heb je overwogen om samen te werken met een sales recruitment bureau?

Hier zijn 3 voordelen van een partnerschap met een geweldige sales recruitment bedrijf:

Exclusieve Sales Recruitment Bureau

In de eerste plaats zijn er veel grote rekruteringsbedrijven, maar niet allemaal zijn ze uitsluitend gericht op de werving van verkoopmedewerkers. Ga in zee met een sales recruiting bedrijf dat de expertise en het team in huis heeft om zich te richten op jouw sales search.

Door samen te werken met een verkoop-specifiek zoekbedrijf, weet je dat je een toegewijde bron hebt die het beste verkooptalent dat je nog moet zien te werven.

Oplossingen voor het werven van verkooptalent die passen bij jouw zoekopdracht en jouw budget

Net als in de verkoop is het werven van personeel geen one-size fits all-benadering. Slechts één rekruteringsoptie is niet goed genoeg. Je hebt een sales recruiting partner nodig die verschillende oplossingen biedt op basis van jouw zoekopdracht en budget.

Als je jouw verkoopteam in verschillende steden of landen wilt schalen, kies dan een verkoopadviesbureau dat deze inspanningen kan ondersteunen.

Begrijp dat als het gaat om het werven van topverkopers, je zowel tijd als geld zult besteden. Het is echter aan jou om te bepalen hoe je het beste kunt besteden en of het al dan niet resultaat oplevert.

Verminder het risico door samen te werken met een noodgevallenbedrijf voor de rekrutering van verkopers. En overweeg het gebruik van een unieke sales recruiting oplossing.

Maak kennis met gekwalificeerde kandidaten die niet in de vacaturebanken zitten

Sales recruiters zijn verbonden met duizenden sales professionals die zich tot hen wenden om hen te helpen bij het vinden van een geweldige sales baan en geweldige bedrijven. Verkoopkandidaten werken samen met rekruteringsbedrijven wanneer zij in vertrouwen op zoek zijn naar een nieuwe kans. Ze staan niet op de vacaturebanken. Ze zijn selectief op zoek en wenden zich tot sales recruiters voor begeleiding en aanbevelingen.

Wie beveelt jouw verkoopkans aan? Sales recruiters hebben een impuls op de markt. Ze maken contact met verkopers en interviewen hen de hele dag door, elke dag opnieuw. Ze hebben het netwerk, de middelen, het merk, de reputatie en het vertrouwen om top sales talent te rekruteren om jou te helpen de juiste fit voor jouw team aan te nemen.

Lees ook: De taken van de klantenservice van het callcenter