avada

Divi of Avada? Welke WordPress Theme past bij jou

Bent u op zoek naar het beste WordPress thema voor uw website? Als u dit leest, heeft u waarschijnlijk al het grootste deel van het werk gedaan. U heeft uw zoekopdracht beperkt tot 2 keuzes: Divi of Avada? Maar welke is echt de beste?

Divi

Dit thema staat bekend om de geavanceerde slepen en neerzetten (drag and drop) Divi Builder, die geweldig werkt met veel populaire WordPress thema’s. De Divi Builder helpt u om direct pagina’s te maken, zonder een regel code te schrijven. U kunt de elementen op de bouwer eenvoudig verplaatsen met uw muis om uw pagina’s te ontwerpen.

Divi is een super flexibel, krachtig WordPress thema. Het is gebouwd door Elegant Themes, een zeer populaire WordPress thema marktplaats. Divi wordt gebundeld verkocht met het clublidmaatschap tot Elegant Themes.

Divi is eenvoudig te gebruiken en enorm populair bij beginners die op zoek zijn naar een blog of website.

GERELATEERD: Hoe maak je een responsive website

Avada

Avada heeft een breed scala aan handige functies. Het is echt een multipurpose WordPress thema en kan gebruikt worden om elke vorm van website te creƫren. Zij omvatten onbeperkte ontwerpen en sjablonen helpen u een website te bouwen die zich in een mum van tijd richt op uw specifieke zakelijke niche. Al deze ontwerpen zijn volledig aanpasbaar, zodat u snel kleuren en stijlen kunt veranderen. U kunt de sjablonen bewerken met behulp van het eenvoudige thema opties paneel.

Het wordt geleverd met een Fusion Core plugin die speciaal ontworpen is voor het Avada thema. De plugin voegt de Fusion page builder toe voor een eenvoudigere aanpassing. Je kunt de paginamaker gebruiken om je landingspagina’s te maken met alle andere functies van het Avada thema. Naast de paginamaker krijg je ook een schuifregelaar voor afbeeldingen, een megamenu en een shortcode generator.

Avada wordt geleverd met verschillende WordPress plugins, met inbegrip van Revolution Slider, Layer Slider, Elastic Slider, en meer. Het thema is zeer responsief, en het werkt geweldig op alle schermformaten en apparaten.

Als het gaat om integraties, kan Avada thema foutloos worden gecombineerd met de WooCommerce WordPress plugin om uw website om te zetten in een e-commerce winkel. U kunt andere functies van het Avada thema afstemmen op uw online winkel om het opvallend en stijlvol te maken. Avada ondersteunt ook bbPress forums om een forum te lanceren binnen uw website. Andere integraties zijn onder andere Font Awesome pictogrammen om mooie pictogrammen toe te voegen aan uw navigatie menu’s, sociale media menu’s, enz.

Conclusie

Het lijkt erop dat Avada wint met hun brede scala aan uitrustingen. Maar toch kan divi een goede keuze zijn als je zoekt naar iets elegants (elegant themes).