Voordelen van een deurbel met camera

Soms kunnen kleine dingen een enorm verschil maken in ons leven. Maar omdat ze klein zijn en zo goed in ons leven opgaan, zien we ze op het eerste gezicht misschien over het hoofd. Dit kan het geval zijn met video-deurbellen. Slank en verbazingwekkend verfijnd, video deurbellen bieden een groot aantal voordelen die je gewoon niet kunt negeren.

Als je nog nooit de voordelen van een deurbel met camera hebt onderzocht, zijn hier de top redenen waarom men van deze technologie houdt.

Zien wie er voor de deur staat

Het is altijd een veilige gewoonte om een veilige afstand te bewaren tussen jou en een onbekende. Met een videodeurbel kun je zien wie er voor de deur staat (of nadert), waar je ook bent, zodat je genoeg tijd hebt om te beoordelen of het veilig is om de deur te openen.

Spreek met bezoekers zonder de deur te hoeven openen

Het hebben van een 2-weg intercom biedt ook een aantal verborgen voordelen. Door met bezoekers te kunnen praten, kun je de deur beantwoorden zonder deze te openen. Omdat je met de bezoeker kunt praten via een smartphone, kun je overal de deur beantwoorden en nooit verraden dat je niet thuis bent. Dit biedt een extra veiligheidsmaatregel.

Traceer bezoekers die kwamen terwijl je weg was

Als een bezoeker op de deur klopt in plaats van aan te bellen, legt de videocamera het beeld vast zodat je het later kunt bekijken. Zo weet je altijd wie er bij jou langs is geweest.

Biedt duidelijk zicht door nachtzichttechnologie├źn

Als er ’s nachts iemand aan de deur komt, kan het moeilijk of onmogelijk zijn om een duidelijk beeld te krijgen van wie het is. Video-deurbellen bieden nachtzichttechnologie, zodat je de beelden in het volle zicht kunt zien voordat je de deur opendoet.

Extra beveiligingscamera

Een videodeurbel biedt nog meer veiligheid in combinatie met jouw bewakingssysteem. De deurbel fungeert als een extra camera die nog meer bewakingsdekking biedt.

Video deurbellen zijn verbazingwekkend krachtige hulpmiddelen in jouw beveiligingssysteem wanneer ze ten volle worden benut. Ze bieden een enorme hoeveelheid functionaliteit en gemak in een klein en onopvallend apparaat.

Lees ook: Wat zijn de voordelen van akoestische panelen?