Ultieme gids voor het kopen van overhemden

Dress to impress kost meer dan het bijhouden van de laatste modetrends. Zelfs de scherpst geklede man kan het belang van het kiezen van de juiste stijl jurk shirt voor een bepaalde gelegenheid over het hoofd zien. Of hij kan hij niet helemaal begrijpen hoe je een jurk shirt te koppelen met de juiste ondershirt.

Lees hier de ultieme gids voor het kopen van overhemden om je te helpen bij het selecteren van de ideale overhemd voor een perfect gepolijste look. Zoek je een kwalitatieve maar goedkopere alternatief, dan kun je terecht bij Overhemden in de sale,

De stof

Weet je precies waar je je shirt voor nodig hebt? En het soort instelling dat je van plan bent om het vaak te dragen? Als je de antwoorden op deze vragen hebt, dan kun je nadenken over de stof van je overhemd die het meest geschikt is. Voor de meeste mannen – of ze hebben iets nodig voor het kantoor en formele gelegenheden in kamers met airconditioning, of ze hebben iets sportiefs of geschikt voor buitenshuis nodig. Wat het geval voor jou ook is….het is zeker belangrijk dat je volledig bewust bent van de verschillende stofopties:

  • Fijn katoen – dit is lichtgewicht katoen dat op een manier geweven is die zorgt voor een goede vocht- en warmtegeleiding. Het voelt vrij glad aan tegen je lichaam en het neemt gemakkelijk ruimte in beslag tijdens het strijken. Katoensoorten zoals Sea Island en Egyptisch katoen worden beschouwd als een van de beste grondstoffen voor shirts voor kleding.
  • Menselijke vezels – dit kan in de vorm van nylon, polyester, enz. komen. Het heeft niet dezelfde gewenste eigenschappen als katoen. Maar het creĆ«ert wel shirts die kreukvrij, vlekbestendig en zeer betaalbaar zijn.
  • Katoen chambray of linnen – een comfortabeler alternatief voor casual button downs of sporthemden.
  • Standaard Oxford of flanel – een andere goede keuze voor casual shirts.

Lees ook: Bloggen voor beginners: Tips en trucs voor een succesvolle blog