Meest epische dingen om te doen in Vietnam

Vietnam zit vol met prachtige natuur, ervaringen en cultuur. Deze lijst zal je helpen bij het vinden van de beste dingen om te doen in Vietnam en hoe je je avontuur voor te bereiden.

Vietnam heeft zijn naam verdiend als een van de meest veelzijdige en gouden plekken om te bezoeken op aarde. Het heeft veel te bieden als het gaat om de toeristische attracties.

Het heeft eigenlijk alles voor iedereen als het gaat om de voorkeuren en favoriete plaatsen om te bezoeken, voedsel om te eten, en het landschap onder andere. Het is een serene toeristische bestemming waar zelfs de frequente reizigers jaloers op zijn.

Belangrijk: Je hebt een Vietnam visum nodig om het land binnen te komen. Je kunt met Localvietnam.nl controleren welk visum je nodig hebt en hoe je het kunt krijgen.

Lees verder voor een gids met de leukste dingen om te doen in Vietnam!

Neem je voedselfantasie mee naar Hanoi

Het is een toevluchtsoord voor alle voedselliefhebbers. Je kunt in Hanoi de beste delicatessen van het land vinden en dat tegen een prijsvriendelijke prijs. Het is een grote stad wat betekent dat er meerdere restaurants en plaatsen zijn waar je elk type maaltijd kunt krijgen die je wilt. Als je houdt van het eten van unieke en smakelijke maaltijden, dan moet je een tour naar Hanoi nemen. Het is beter als je een gids hebt om je te helpen de stad te verkennen zonder veel drukte terwijl je geniet van de smakelijke maaltijden die gemakkelijk betaalbaar zijn.

Ervaar wind en kitesurfen in Mui Ne

De regio kan een beeld schetsen als zijnde slechts een visbestemming, omdat het daar beroemd om is. Het heeft echter nog veel meer te bieden op het gebied van avontuur. Mui Ne heeft geweldige zandduinen waar je van kunt profiteren. Je kunt je uitrusting klaar maken om te surfen met de wind en de zandduinen. Het is een magische ervaring die bijdraagt aan de opwinding als je eenmaal in het gebied bent. Het ontbrandt een gevoel van avontuur en als je niet wilt surfen kun je kijken naar de prachtige zandduinen om je reis de moeite waard te maken.

Belangrijk: Als je hier met de motor komt, let dan op de politie en vermijd hun oplichterij.

Over Mui Ne gesproken: De Duinen

De duinen van Mui Ne zijn een van de topplaatsen in Vietnam. Iedereen weet ervan. Als je er niet over gehoord had, nou, dan had je het snel genoeg gehoord. De duinen in Mui Ne zijn supercool en je hebt hier zelfs zandplank. Waar je ook verblijft, een hotel, hotel of thuisverblijf, ze kunnen de tour voor je aanbieden en organiseren. De duinen liggen ongeveer 200km ten oosten van Saigon aka. Ho Chi Minh City.

Lees ook: De voordelen van eiwitrepen: zijn ze echt zo gezond en behulpzaam als beweerd?