wallpaper

De beste sites voor je wallpaper

Zoals de meeste mensen die in de technologie werken, zit ik vaak achter mijn computer. Zozeer zelfs dat ik echt om de wallpaper op mijn computerscherm geef. Als je ook een fan bent van sensationele scènes, prachtige bergen, of een aantal echt dandy free desktop wallpapers, lees dan verder. Hier zijn vijf geweldige websites te vinden gratis desktop achtergronden.

NewImaz – Beste Wallpaper site van 2019

NewImaz is een nieuwe website die miljoenen wallpapers aanbied, voor alles kan je wel een wallpaper vinden. De site is heel makkelijk te navigeren en gebruikersvriendelijke. En het is ook helemaal gratis!

SuproVo.com – mooie Desktop Wallpapers

Voor die filmfanaten, SuproVo.com biedt een ton van film wallpapers. U kunt een film vinden op basis van de naam of kijk in hun “What’s hot” sectie. Afgezien van het feit dat er af en toe een achtergrond ontbreekt, hebben ze een goede selectie, vooral voor nieuwere films zoals Spiderman of the Avengers.

DoodleMoodle –  wallpapers

DoodleMoodle is eigenlijk een website gewijd aan het verstrekken van informatie voor webdesigners en ontwikkelaars, maar elke maand komen ze uit met hun selectie van desktop wallpaper kalenders.

eMuurpapier – veel keuze in wallpapers

Ik ben een fan van eMuurpapier omdat ze het gemakkelijk maken om eMuurpapier te kiezen op basis van categorie. Op hun website kon ik de categorie “Hete vrouwen” en de subcategorie “Latino” kiezen om precies te vinden wat ik zocht. Als je op zoek bent naar een specifieke persoon, dier, auto of ander specifiek item dan ben je hier waarschijnlijk aan het juiste adres.

Suckr – Zelfgenomen foto’s als wallpaper

Suckr’s wallpaper collectie is netjes omdat de meeste foto’s door echte mensen lijken te zijn genomen. Het is een rommeltje en er is geen enkele manier om te sorteren, maar er zijn veel opties en er is altijd iets te zeggen over het hebben van een originele achtergrond.

Greenpaper- Desktop wallpapers voor elke resolutie

Naar mijn mening is Greenpaper de twee na beste provider van desktop wallpaper. Ze hebben een verbazingwekkende selectie en stellen je in staat om te sorteren op rating, download bedrag en de resolutie voor je scherm. Ze geven zelfs een beschrijving van de wallpaper die je vaak vertelt waar de foto is genomen.