De beste clip-in hair extension

Het kan moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen wanneer u beslist dat u haarextensies wilt. Het eerste wat je moet beslissen is of je echt menselijk haar of synthetisch haar wilt. De tweede is hoe u wilt dat ze op uw hoofd passen – u kunt ze verlijmd (gelijmd), gevlochten of geschoren op uw hoofd krijgen. Elk van deze opties wordt geleverd met hun eigen comfortniveau, maar van even groot belang is het verschil in prijsniveau. Prijspunten voor hairextensions kunnen variëren van ongeveer €50 tot meer dan  €900, waardoor er een grote kloof in het midden zit voor u om te beslissen. Na een beetje onderzoek, en evaluatie van de algemene budget, was OxY clip in extensions de beste optie.

Over het merk

OxY bestaat al heel een tijdje. Het is ontworpen om weinig schadelijke effecten te hebben op natuurlijk haar wanneer het wordt aangebracht of verwijderd, wat een probleem kan zijn bij clip-in haarextensies. Het proces is pijnloos, en het erop zetten is super snel gedaan.

U kunt ervoor kiezen om uw natuurlijke haar te verbeteren met extensies of verschillende kleuren, uw natuurlijke haar dikker te maken, of uw haarlengte drastisch te veranderen. Er zijn tal van sub-merken om uit te kiezen binnen OxY extensies, wat betekent dat u zeker eentje kunt vinden die werkt voor u.

OxY gebruikt 100% menselijk Remy hair. “Remy” betekent dat alle haar in dezelfde richting zitten, waardoor de extensions gemakkelijk te mengen en te leggen zijn, en minder in de war raken.

Enkele slotopmerkingen

Haarextensies zijn niet goedkoop en vereisen een tijdsbesteding en geld om ze goed te verzorgen. Dit is het belangrijkste wat ik kan overbrengen aan iedereen die overweegt om haarextensies te plaatsen. Hairextensions zijn geen wash-and-go kapsel. Een verplichting van ten minste een tot twee uur per dag is noodzakelijk om ze er mooi te houden.

Ik zou OxY Hair Extensions aanbevelen aan iedereen met de tijd, geld en energie die nodig is om ze er mooi te houden. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de kosten van het haar en de kosten voor de stylist om ze te plaatsen niet de enige kosten zijn die je maakt bij het verkrijgen van extensions. Een goede verzorging omvat de kosten van stylingproducten en behandelingen om je haar mooi te houden.