7 Tips voor Vollere en Grotere Borsten

In dit artikel is te lezen hoe je je borsten natuurlijk kan vergroten. Treur niet, het kan op vele manieren! Laten we gelijk beginnen

1. Borst oefeningen

Onregelmatige gewichtstoename en gewichtsverlies beïnvloeden de grootte en de gezondheid van de borsten van vrouwen.

Het opbouwen van sterkere spieren door middel van trainen is de sleutel tot het opbouwen van een sterkere en grotere lichaam. Borsten kunnen ook groter worden door te trainen

Te veel vetweefsel in de borsten zorgt ervoor dat de borsten gaan hangen. Een tekort aan vet in de borst zorgt ervoor dat vrouwen een meer platte borstkas krijgen. Maar door vet te verbranden en spieren op te bouwen kan dit in evenwicht gebracht worden.

Gewichtstraining is een veilige en effectieve manier om grotere, sterkere spieren in de borst op te bouwen, waardoor de borstomvang op natuurlijke wijze toeneemt.

2. Push-Up beha’s

De beste manier om GELIJK grotere borsten te krijgen is door een Push-Up Beha te dragen.

Koop een push-up beha in een maat kleiner dan je normaal gesproken draagt. Je mooie boezems zullen er minstens twee maten groter uitzien dan normaal.

Push-up beha’s verheffen de borsten van vrouwen boven de bustelijn, waardoor ze een grotere uitstraling krijgen. Ze zijn ook goedkoop.

3. Vitamine inname

Vitamine D krijg je uit de zon. Het is een van de belangrijkste medicijnen voor je borsten.

Deze voedingsstof zit in vis, orgaanvlees, eieren, melk en amandelen. Maar zonlicht is de meest effectieve bron van vitamine D.

Als het vrouwelijk lichaam een tekort aan vitamine D heeft, zullen de borsten niet groeien!

4. Voedingssupplementen

Voedingssupplementen veranderen niet de vorm van uw borsten, maar maken natuurlijke versterking mogelijk. Neem venkelzaad, zwarte cohosh, en ginseng aan.

Ontspanning en stimulatie bieden psychologische en fysieke voordelen voor de vrouwelijke lichaam, inclusief het borstweefsel.

5. Voeding

Eet je groenten op! We kregen dit altijd te horen als kind van je ouders.

Niet alleen moeten we onze groenten eten, maar we moeten ook fruit, volle granen en gezonde vetten eten.

Een appel per dag houdt niet alleen de dokter weg. Vruchten zoals appels, in combinatie met ander heel voedsel, helpen bij het reguleren van het oestrogeen- en testosterongehalte bij vrouwen. Deze hormonen verbeteren de gezondheid van de borst op cellulair niveau.

Gezonde cellen in de lichaam zeker bij de borsten helpen bij een natuurlijke borstvergroting. Plus, een evenwichtige voeding zal uw gezondheid en welzijn verbeteren.

6. Blotere kleding

Een ander manier om GELIJK je borsten te “vergroten” is door blotere kleding te dragen.

Vrouwen met kleinere borsten kunnen overwegen om lager gesneden blouses en topjes te dragen met ontwerpen die zich over de borststreek uitstrekken. Onderste blouses vallen op de bovencontour van de borst. Bij het dragen met een push-up bh lijken je borsten groter.

Een cut aan de voorkant van een top zorgen er ook voor dat de borsten voller lijken, wat een natuurlijke vergroting geeft.

7. Gebruik borst crèmes

Borst uitbreiding crème is ontworpen om de celgroei in borstweefsel te verhogen, het verbeteren van de grootte van de boezem. Je kan de creme toepassen door het in te masseren.

Kijk bij de natuurlijke borstvergroting blog voor meer informatie over borst cremes

Massage is een bijkomend voordeel voor natuurlijke borstvergroting omdat het is natuurlijk stimulerend en minder belastend dan chirurgie.

Crèmes verzorgt ook voor evenwicht in de hormonen, wat leidt tot een betere gezondheid.