2 manieren om je tanden op een natuurlijke wijze te bleken

2 manieren om uw tanden op een natuurlijke wijze te bleken:

1. Direct je tandenpoetsen na het drinken of eten
De beste manier om uw tanden bleken thuis op een natuurlijke manier is om uw tanden te poetsen met een geschikte tandpasta na het eten of drinken van iets. Dit vergt veel doorzettingsvermogen en kan zelfs moeilijk zijn, afhankelijk van waar u zich op het moment van eten bevindt (zoals op het werk of op school).

Het vermijden van het roken van sigaretten, het drinken van te veel koffie en/of frisdrank, het verbeteren van uw mondhygiëne in het algemeen en het eten van een gezond dieet kunnen ook helpen om gele tanden te voorkomen. Als u regelmatig drank drinkt die vlekken veroorzaken, doe dit dan door middel van een rietje en probeer te bezuinigen. Probeer meer gewoon water te drinken na het eten of drinken van iets dat vlekken of zuren veroorzaakt om de negatieve effecten te verminderen.

2. Kokosolie
Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar sommige mensen zweren erop dat hun tanden witter en gezonder worden door kokosolie op hun tanden aan te brengen nadat ze hun tanden hebben gepoetst.

Een andere mond verzorgingsoptie is om de kokosolie op een hoek van een schoon washandje aan te brengen en over de tanden te wrijven. Een bonus bij het gebruik van kokosnoten? Kokosolie heeft anti biotische eigenschappen, dus het is ook geweldig om je ermee tandvlees te beschermen en te reinigen.

De werkwijze is heel makkelijk, je doet eerst een lepel kokosolie in je mond en dan spel je er 5 tot 20 minuten tussen je tanden en kiezen mee, of je voegt een paar druppels toe aan je tandpasta en poets je het erop met je tandenborstel